Хартиен билет, закупен от машината, намираща се  в автобуса или

...
Хартиен билет, закупен от машината, намираща се  в автобуса или
Коментари Харесай

Разяснения от община Варна за билетите в градския транспорт: При прекачване важат до последната спирка

Хартиен билет, закупен от машината, намираща се  в рейса или тролейбуса, не е належащо да се валидира, защото това става автоматизирано, изясни Биляна Якова, началник на плана „ Интегриран градски превоз на Варна “ във връзка запитвания от жители.

Задължително е при прехвърляне в друго транспортно средство билетът да се валидира във  валидиращите устройства, намиращи се в  транспортното средство. За деен се смята билет, в случай че сега на прекачване  в рейс или тролей, не е изтекла неговата времева годност от 1 час. С него пасажерите могат да продължат пътуването си до определената от тях спирка без да си купуват нов билет.

При закупуване на книжен билет от машина за продажба на билети, намиращи се на  спирките, е належащо валидиране във валидиращите устройства, намиращи се в  транспортното средство, уточни още Биляна Якова.

При пораждане на въпроси, жителите, ползващи градския превоз, могат да се обръщат към Оперативна програма „ ТАСРУД “ на телефон 0700 20 280 или [email protected].

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР